Той ще се проведе на 21 ноември в "Арена Армеец"

Шоу-спектакълът “Светът на Златните момичета“ ще събере на една сцена всички настоящи национални състезателки по художествена гимнастика, които подготвят специални съчетания и изненади за публиката.

Освен тях, зрителите в „Арена Армеец“ ще видят музикалните изпълнения на едни от най-големите и обичани звезди на поп и рок музиката у нас – Deep Zone Project, Дивна, Дара Екимова, Искрата, Веси Бонева, Д2 и "СкандаУ" ще вземат участие в шоуто, което може да се превърне в традиция за федерацията по художествена гимнастика, която е организатор.

"За нас ще има изненади от българските клубове, които ще бъдат с нас на спектакъла. Деца от всякакви възрасти ще се включат. Нямаме търпение да зарадваме публиката, която ни обича толкова много", каза Катрин Тасева.

ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА ОТ БРОНЗ: Скулптор извайва фигури на гимнастичките ни (ВИДЕО)

Дидо от Д2 разкри още подробности за концерта и допълни, че неговата група няма да изпълнява танцови изпълнения. "Ние ще се включваме музикално, ще сме гости на нещо, което  ще бъде супер яко, защото е комбинация от това да видиш магията на художествената гимнастика, комбинирана с много млади изпълнители", каза още той.

Повече по темата гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.