Той заяви по-рано, че ще положи усилия 25-ият филм за Бонд да е най-хубавият от поредицата

Даниъл Крейг е сред възможните кандидати за режисиране на следващия филм за Джеймс Бонд, съобщават Контактмюзик и БТА.

Смяташе се, че 51-годишният актьор за последен път облича смокинга на легендарния шпионин в 25-ия филм за Бонд, но продуцентката Барбара Броколи е склонна да му повери режисурата на следващия филм от поредицата.

Новият филм за Джеймс Бонд с три различни финала

„Даниъл е движещата сила зад 25-ия филм за Бонд”, заяви близък до продукцията източник, цитиран от в. "Дейли мейл". „Творческото му влияние нараства, тъй като той за пети пореден път е в ролята на Бонд. Той имаше съществен принос за привличането на създателката на сериала "Fleabag" ("Боклук") Фийби Уолър-Бридж като съсценарист на новия филм за Бонд. Крейг е въвлечен във всеки аспект от създаването на филма, от сценария до разработването на персонажите. Барбара го подкрепя и би искала той да се завърне като режисьор на следващия филм от поредицата", каза още близкият до продукцията източник.

Даниъл Крейг и Рейчъл Уайз - щастливите бъдещи родители (СНИМКИ)

Крейг по-рано увери, че ще положи усилия 25-ият филм за Бонд да е най-хубавият от поредицата. Той отбеляза, че се чувствал привилегирован, че 34-годишната Уолър-Бридж се е ангажирала със сценария на филма.

Момичетата на Джеймс Бонд - преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Шон Конъри като Джеймс Бонд (СНИМКИ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.