Момиченцето страда от рядко заболяване и се нуждае от спешна операция

А сега към история,която трогна хиляди българи. Няколко дни след като ви разказахме за 2-годишната Йордана, която се нуждае от скъпоструваща операция, сумата беше събрана. Неочаквано за семейството се появи и голям дарител, който осигури последните необходими средства. Сега детето ще може да се замине в Съединените щати, където разликата в крачетата й ще бъде коригирина.

5 сантиметра - толкова са нужни, за да се случи чудото за малката Йордана. Разликата в крачетата й е поправима, но пътят се оказва прекалено трънлив. Близо 320 хиляди лева са нужни, за да останат специалните обувки на Дани само лош спомен.

2-годишно детенце се нуждае от средства за спешна операция

"Най-големият ни страх беше, че няма да успеем да довършим лечението и усилията ни досега да са напразни", споделя майката на Йордана - Кристина.

Най-големият страх на семейството обаче не се сбъдва, защото 2-годишната Дани докосна сърцата на много хора, готови да й помогнат. Преди седмица,когато за първи пъти ви срещнахме с Дани,по сметката й  бяха събрани 145 хиляди лева. Нужни бяха обаче още 172 хиляди. Днес сумата е вече събрана.

"В последните дни постъпи едно голямо дарение за Йордана от Делян Пеевски, на който искам да поднеса най-искрените си благодарности за жеста, който той направи за нас", споделя Кристина.

Момиченцето ще замине за втория етап от лечението след няколко месеца, тъй като е нужно да мине известно време от първата операция.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.