Тя написа и книга

През 2002 г. Теди Бъргазлиева спечели титлата "Мис България" и веднага беше призната за една от най-красивите носителки на короната. Изненадващо обаче тя предпочете да не се застоява под светлината на прожекторите и се оттегли от шоубизнеса. За това й решение повлияха и редица житейски изпитания, през които миската премина.

„Нищо лично”: Абитуриентските неволи на една Мис България (ВИДЕО)

Сега тъжните моменти са зад гърба й и Теди изживява своята американска приказка в компанията на съпруга си Симеон и двете им деца. Наскоро съпрузите продадоха дори луксозната си спалня, за да съберат достатъчно пари и да се впуснат в ново приключение. Какво е то ли? Вижте в "Нищо лично" с Краси Боев.

„Реших абсолютно да се отдам на тях преди да тръгнат на детска градина. Аз написах книга преди да родя. Тя е третото ми дете. Тя се роди три дни преди децата да се родят“, разказа тя в предаването „Събуди се“.

„Нищо лично“: Кали - за великите дни и трудните моменти в живота (ВИДЕО)

Книгата носи заглавието „Невъзможно“, а авторката я определя като писмо към по-младата ѝ версия.

Теди Бургазлиева сподели, че ако може да върне времето назад и да промени нещо, би го направила. „Всички неща в живота ми като грешки са ме направили човека, който съм“, каза тя.

Целият разговор гледайте във видеото  

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.