Разказ за любовта към първородното дете и за страстта към музиката

Преди година Нора Караиванова стана майка. Сега тя се завръща на музикалната сцена с най-новата си песен „Едно”. Във видеоклипа, заснет в родния ѝ град Горна Оряховица, дебют прави и нейният син Виктор. За любовта към първородното дете, за страстта към музиката и човешките добродетели разказва певицата. 

Певицата Виктория Георгиева – за предизвикателствата и новата си песен (ВИДЕО)

Тя е на сцената повече от десет години, а сцената ѝ дава вдъхновение да твори и да създава музика. Точно преди година Нора изживя един от най-силните моменти в живота ѝ – тя стана майка. Сега нейната най-голяма радост е синът ѝ Виктор.

„Дните ми минават в градинки и детски площадки. В момента се учим да ходим и ми е забавно. Виктор е много спокоен, не плаче и се разбираме добре. Бих казала, че наистина съм късметлийка, защото детето ми е добро”, разказа певицата. 

„В мен все още се води борба на старото и новото ми „аз”. В моментите, когато съм без него, се усещам като старото си „аз”. От друга страна се наслаждавам на свободното си време, което отделям за себе си”, добави тя. 

Алберт Попов: Търся адреналина във всичко (ВИДЕО)

Нора разкри, че сега ѝ е по-трудно да съвместява професионалните ангажименти с гледането на дете. „Опитвам се и се справям. Сега предстои да излезе нова моя песен. Казва се „Едно”, а хората могат да я намерят в YouTube”, каза изпълнителката. 

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.