Темата коментират политическите анализатори Антоанета Христова и Кольо Колев

„В момента се наблюдава много голямо напрежение на политическата сцена”. Това заяви политическият анализатори Антоанета Христова в студиото на „Плюс-Минус. Коментарът след новините”.

„Положението до такава степен е обострено, че не мога да си представя как ще продължи през септември, когато би трябвало активният сезон на предизборната кампания да бъде вече в сила”, коментира още тя.

Борисов: Фондът за справедлив преход на ЕС трябва да бъде по-гъвкав

По думите й в момента много от реакциите на политическите играчите изглеждат неразумно агресивни, обострени и то до степен на пискливост. „Това обаче оказва изключително негативно влияние върху цялостната нагласа на българите към политиката”, категорична е Антоанета Христова.

„Ясно е, че навлязохме активно в предизборна ситуация, въпреки че е лято и хората отиват на море. Политическите страсти определено бушуват”, смята политическият анализатор Кольо Колев.

ТРУСОВЕ И КОМПРОМАТИ: Какво се случва в държавата?

И допълни: „Интересното в случая е, че до голяма степен не са ясни политическите играчи извън ГЕРБ, БСП и ДПС. Ще играе ли Слави Трифонов, ще играе ли Мая Манолова, ще има ли политически субект около Радев?”.

Целия разговор гледайте във видеото.

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.