Не лек е и жребият за ЦСКА

Жребият във втория квалификационен кръг за Лига Европа отреди "Локомотив" (Пловдив) да се изправи срещу "Тотнъм". "Черно-белите" ще приемат "шпорите" на "Лаута". Именно лондончани си избра треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович след победата в Подгорица. Двубоят ще се изиграе на 17 септември.

Българските отбори научиха съперниците си за Лига Европа

Победата на "черно-белите" над "Искра" (Даниловград), в първия квалификационен мач, не бе лесна, но в крайна сметка тимът надделя над черногорския тим с минималното 1:0.

"Смърфовете" можеше да срещнат още Колос Коваливка от Украйна и Апоел Беер-Шева от Израел.

Мачовете от Шампионската лига и Лига Европа започват с почит към жертвите на COVID-19

Жребият пък отреди ЦСКА да домакинства на БАТЕ "Борисов". Победителят отново ще бъде излъчен само в един мач, който ще се изиграе на 17 септември на "Българска армия" при закрити врата. 

Възможностите пред тима на ЦСКА бяха три - "Партизан" (Сърбия), БАТЕ "Борисов" (Беларус) или "Шкендия" (Северна Македония). В първия квалификационен кръг "червените" се справиха с малтийския "Сайрийнс" с 2:1 със спасителен гол на Али Соу в последните секунди, но сега ги чака доста по-сериозно предизвикателство. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.