Актрисата разказва в „На кафе” за снимките на втори сезон на комедийния сериал All Inclusive

Този петък обичаната семейна комедия All Inclusive се завръща в ефира на NOVA с втори вълнуващ сезон. Дни преди премиерата екранната Мариана повдигна завесата около това какво да очакват зрителите пред малкия екран.

„Имахме едно прекрасно лято с All Inclusive 2”, казва тя. „Този път приключенията се случват на планина. Те отново са голямо изпитание за всички семейства – преоткриваме се за пореден път с други очи. Оказва се, че търсенето на съкровището отвън е да разбереш какво има вътре в теб и човека до теб”, разказва актрисата.

NOVA стартира есенния сезон с 3 български сериала и нова публицистика

Вторият сезон е заснет сред красотата на Родопите.

Снимките на новите епизоди на сериала са преминали в лагерен режим. „Съвсем различна е обстановката, когато сме всички на място и сутрин закусваме заедно, отиваме на терен, снимаме и вечер сме отново заедно на маса за обсъждане, анализ, но също така да се посмеем и да се забавляваме. Много по плътно общуваме. Отразява се и на съвместната ни работа пред камера”, споделя Елена.

Елица и Емил Хаджикосеви от „All Inclusive”: „И богатите също плачат!“

Срещата на екипа на терен при старта на снимките на втори сезон е накарала всички да се почувстват все едно снимачния процес не е приключвал. Повторното влизане в образите е отнело часове.

„Благодарна съм, че Краси Ванков събра такъв прекрасен екип от толкова отдадени на професията и на работата си хора с отношение към това, което правят”, казва с усмивка актрисата.

Вторият сезон на „All Inclusive” обещава големи изненади и щури приключения

Елена не крие, че работата с екранния ѝ партньор Ненчо Балабанов поддържа адреналина ѝ висок, защото той винаги изскача с някое забавно включване.

Морето или планината предпочита актрисата и какъв френски език ѝ се е наложило да говори на терен – гледайте във видеото от „На кафе”.

А този петък в 20:00 ч. не пропускайте премиерата на втори сезон на All Inclusive само по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.