Вижте какво отреди жребият

"Лудогорец" научи съперника си за плейофа в Лига Европа. На 1 октомври българският шампион ще гостува на "Динамо" Брест. Това е последната пречка пред разградчани за влизане в групите на европейския клубен турнир. Победителят ще бъде излъчен в една среща.

Жребият отреди: "Лудогорец" отива директно на плейоф за Лига Европа

"Орлите" стигнаха дотук, след като победиха "Будучност" в двубой от първия квалификационен кръг на Шампионската лига. Последва поражение от "Мидтиланд", което изпрати отбора в Лига Европа. "Зелените" извадиха късмет при жребия и пропуснаха третия квалификационен кръг, за да може съдбата да ги изпрати срещу "Динамо" Брест в опит за влизане в групите на Лига Европа.

„Лудогорец" е в топ 50 на Европа

В плейофа за влизане в групите на турнира ЦСКА пък ще се изправи срещу швейцарския "Базел" или "Анортозис", като "червените" гостуват. За да стигнат до плейофа, "армейците" първо трябва да се справят с "Б36 Торшавн" от Фарьорските острови. Другите вероятни съперници бяха победителите от срещите "Виктория Пилзен"/"Сьондерийске" и "Бешикташ"/"Рио Аве".

ЦСКА продължава напред в Лига Европа

До този момент в надпреварата ЦСКА имаше две домакинства срещу малтийския "Сайрънс" и БАТЕ от Беларус, а сега ще приеме и тима от Фарьорските острови идния четвъртък (24 септември).

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.