Той преминава през тежки изпитания и среща в живота си велики хора

По-песимистично настроените специалисти твърдят, че COVID-19 още дълги години ще е неизменна част от живота ни. Но световният шоубизнес се опита да погледне на пандемията от веселата ѝ страна – с песни и хумористични програми, за да помогне на човечеството да се справи със стреса.

„Нищо лично”: Полицаят, който спечели конкурс за красота

По българските кина ще тръгне и филм с тематичното заглавие COVID-20. Краси Боев се срещна с актьора Антон Порязов, който участва в продукцията. Това обаче не е разговор само за филма или болестта. Антон преминава през тежки изпитания и среща в живота си велики хора, чиито уроци не е забравил и до днес.

„Този филм не сме го направили, за да се възползваме от световното нещастие. Темата е за любов, а тя няма как да се възползва от нещо. Тя е толкова чиста и свята. Екипът е от много професионалисти и подходихме към продукцията с много чувство”, обясни актьорът.

„Искам да осъществя мечтите на майка ми, моите и тези на приятелите ми. Това в момента ме кара да продължавам да се занимавам с изкуство и да правя това, което обичам”, сподели Антон.

„Нищо лично”: На лов за съкровища

"НИЩО ЛИЧНО": Българската връзка в испанския гранд "Реал"

"НИЩО ЛИЧНО": "Момичето хъски"

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.