Хора обмислят дори да напуснат жилищата си

Съседи на жена, която тероризира цял жилищен блок в столичния квартал „Младост” 4, търсят варианти да напуснат домовете си. Потърпевша твърди, че е развила страхова невроза. Други пък се барикадират в своите жилища.

Психично болна жена тормози цял блок в "Младост"

„Обмислям да напусна, защото съм много зле психически. След поредното разбиване на вратата ми вече се страхувам за здравето си”, сподели Емилия Тенева.

„Продавам апартамент в „Младост” 4 изгодно. С него идват бонуси като неспане по цяла вечер, ходене в районното”, каза друг живущ в блока.

Преди няколко месеца съседите на жената твърдяха, че на Общо събрание, което се провело пред входа, тя ги замерила с метална лопата от терасата. Разбивала и дограмата на съседния на нейния апартамент.

Нов казус с психично болната жена в столичния квартал „Младост” (ВИДЕО)

За жената се знае, че близките ѝ са я изоставили преди време и отказват да се грижат за нея. 

От Районната прокуратура в София образуваха преписка след репортаж на NOVA по случая и обясниха, че е взето решение жената да бъде настанена за лечение. Подобно развитие обаче все още няма.

Повече гледайте във видеото. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.