Вижте разказа на Кристина Узунова

Баскетболистка от близкото минало сменя удобствата на града с уединението на морския бряг. Въпреки че е израснала в София, живяла в Италия и ползвала всички удобства на цивилизацията - Кристина Узунова днес се радва на спокойствието на вълните. Не в луксозен курорт обаче, а на километри от цивилизацията.

Академия в Бали приема кокосови орехи вместо такса

„В градовете вече е лудост. Такова отдалечаване от естествения начин на живот вече не е нормално. Мога да кажа, че е това е самоунищожение. И ако не си събудим инстинкта за самосъхранение, просто трябва да влезеш в болница”, казва тя.

Кристина е майка на три деца. Категорична е, че жената трябва да открие своето място във Вселената. „Жената трябва да намери своята женска основа. Не мъжка. Между мъжа и жената има много голяма разлика във виждането – дори и водата да погледнеш – мъжът я вижда по един начин, жената - по друг. Жената трябва да намери своята основа и своя поглед. Тя е майка, тя трябва да съхрани водата в себе си. Тя е вода”, допълва тя.

КОРОНАВИРУСЪТ СРЕЩУ ТУРИЗМА: Заплахата остави пустеещи екзотични дестинации

Това е и причината години наред Кристина да бъде близо до извори. Природата около нея сега предлага всичко необходимо – както за ядене, така и за бита. Прането също има как да се случи на самотния плаж.

Още по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.