Темите коментираха Мая Нешков, Иво Танев и Ричард Алибегов

Първата тема, която коментираха гостите на „Пресечна точка” в четвъртък, беше свързана с мерките срещу коронавируса у нас и решенията на Националния оперативен щаб. Днес на брифинг беше обявено, че броят на заразените е висок и мерките не могат да бъдат отпуснати по-рано. Дава ли надежда обаче броят на излекуваните, които също е висок? Това обсъдиха певицата Мая Нешков, водещия Иво Танев и бизнесменът Ричард Алибегов.

Втората тема засегна промяната на името на 24 май. Тримата гости коментираха нужно ли беше то да се промени и правилно ли е новото му наименование. За финал те коментираха случай, за който ви разказа репортера на NOVA Кристиян Гаров – възрастен мъж бе обран, веднага след като е взел пенсията си. Оказа се, че извършителят на измамата също е пенсионер, който е и криминално проявен.

Какво мнение изразиха гостите и откриха ли пресечната точка помежду си – гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.