Българинът надви Викапита Мероро с технически нокаут

Веднага след победата над Викапита Мероро с технически нокаут Тервел Пулев побърза да благодари на целия български народ за подкрепата, съобщава Gong.bg

Тервел Пулев със зашеметяваща победа над Викапита Мероро (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Победа! Знаех, че няма да е лесно, но 16-ата вече е тук! Време e за кратка почивка и след това, отново на работа! Благодаря на всички българи за подкрепата, по всички краища на света! Обичам ви!", написа Тервел в своя Facebook профил. 

Победа! Знаех, че няма да е лесно, но 16-ата вече е тук! Време за кратка почивка и след това, отново на работа! Благодаря на всички българи за подкрепата, по всички краища на света! Обичам ви! 🇧🇬🇧🇬🇧🇬

Posted by Тервел Пулев / Tervel Pulev on Friday, January 29, 2021

Освен че зарадва цяла България със 16-ата си победа на професионалния ринг, българинът направи поредна важна крачка към битката за световната титла в полутежка категория.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.