Певицата предложи награда от половин милион долара

Полицията в Лос Анжелис продължава издирването на мъжа, който открадна кучетата на Лейди Гага и простреля човека, който ги разхожда. Певицата предложи награда от половин милион долара за връщането на любимците й.

Блокиран от полицията остава районът, където неизвестен простреля с полуавтоматично оръжие човекът, който разхожда кучетата на Лейди Гага и открадна двата й френски булдога Коджи и Густав.

Откраднаха две от кучетата на Лейди Гага (СНИМКИ+ВИДЕО)

„Сигурна съм, че този човек разхожда кучетата всеки ден по едно и също време. Очевидно извършителите са знаели. Дошли са въоръжени и готови да го наранят, за да вземат тези кучета”, заяви Шерил Дорси - бивш полицейски служител в Лос Анжелис.

Заподозреният е мъж, който избягал от местопрестъплението с бял автомобил.

„Дори и да не е знаел чии точно са тези кучета, е имал представа, че са на някой, който разполага със средства”, казва още Шерил Дорси.

Лейди Гага предложи награда от половин милион долара за кучетата си, без да задава никакви въпроси.

Лейди Гага и Джей Ло - ангелските гласове на инаугурацията на Байдън (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Сигурна съм, че кучетата имат чипове. Въпрос на време е да бъдат открити крадците и ако Лейди Гага няма да задава въпроси, гарантирам ви, обвинението за кражба и опит за убийство със сигурност ще пита, защото това не е просто кражба на животно. Един човек е  пострадал сериозно и може да получи трайни увреждания”, каза Шерил Дорси.

Третото куче на Лейди Гага, женската Мис Ейша, е успяла да избяга при нападението. Малко по-късно тя е открита от полицията и върната на собственичката си.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.