Гостуват Георги Харизанов, Андрей Райчев и проф. Антоанета Христова

Във вторник гости на „Пресечна точка” са анализаторът Георги Харизанов, социологът Андрей Райчев и социологът проф. Антоанета Христова.

Първата тема, по която коментаторите дискутираха, бе свързана с тегленето на номерата, с които партиите ще се явят на изборите. Това се случи в централата на ЦИК.

Втора тема на разговор стана разразилия се преди дни скандал в Мъглиж. Според някои на частичните избори в града е имало купуване на гласове.

За финал седмичните коментатори обсъдиха решението на Русенския районен съд да отмени глобата на гражданин за неносене на маска. Според мотивите на съда - не се допуска санкция за нарушение, което не е написано в закон. И понеже заповедите на министъра не са такива, то и налаганите глоби са незаконни.

Намериха ли гостите пресечната точка в мнението си - гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.