Изложба с костюми и вещи на певицата може да бъде разгледана от нейните почитатели в продължение на пет дни

Певицата Джанет Джексън продава на търг лични вещи. В аукциона, който ще се състои на рождения й ден – 16 май, са включени сватбената й рокля, сценични костюми, бижута и мебели.

За да зарадва почитетлите си за рождения си ден на 16 май, певицата Джанет Джексън е дала съгласието си да продаде на търг повече от хиляда свои лични вещи, които са били част от живота й по време на 40 годишната й кариера.

Звездата, продала повече от 185 милиона записа, остава единствената жена в историята със седем парчета от един албум в топ пет на музикалните класации.  

Джанет Джексън разпродава на търг свои тоалети (ВИДЕО)

Изложба с костюми и вещи на певицата може да бъде разгледана от  нейните почитатели в продължение на пет дни в заведението "Хард рок кафе" в Лондон от 19 април, преди колекцията да бъде преместена в Ню Йорк и след това в Лос Анджелис, непосредствено преди  аукциона.

Сред лотовете  са булчинската рокля на Джанет Джексън от тайната й сватба с танцьора Рене Елизондо младши през 1991 г., нейни бижута, и дори мебели. Предлагат се и костюми, носени от певицата по време на турнета и при снимането на клиповете на песните "Control", "Nasty" както и футуристичният й тоалет от клипа на "Scream" - дуетът с брат й Майкъл Джексън.  

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.