Синът на Меган и Хари получи честитки от кралското семейство

Днес синът на Меган Маркъл и принц Хари - Арчи, празнува втория си рожден ден. По този повод членове на кралското семейство изпратиха поздрави на родителите му.

Арчи Маунтбатън-Уиндзор е седми по линията на наследяване на британския престол. Той се роди на 6 май 2019 г. в лондонската болница "Портланд" и сега живее с родителите си в Лос Анджелис. Херцозите на Съсекс напуснаха Великобритания и се отказаха от кралските си задължения миналата година.

ПО-ЩАСТЛИВИ ОТ ВСЯКОГА: Уилям и Кейт празнуват 10 години брак (СНИМКИ)

"Пожелавам на Арчи Маунтбатън-Уиндзор един много щастлив втори рожден ден днес" се казва в пост, публикуван на страницата на кралица Елизабет Втора в Twitter. Подобни пожелания бяха изпратени и от дядото на Арчи принц Чарлз, от неговите чичо и леля принц Уилям и Катрин.

Меган Маркъл и Арчи говорили с кралица Елизабет Втора

Арчи попадна в центъра на влошаването на отношенията между Хари, внук на 95-годишната кралица Елизабет Втора, и останалата част от кралското семейство, след като той и съпругата му се отказаха от кралските си задължения.

Меган Маркъл издава детска книга, вдъхновена от принц Хари и Арчи

По време на интервю с Опра Уинфри през месец март, 39-годишната Меган, чиято майка е чернокожа, довери,че неназована кралска особа е запитала какъв ще бъде цветът на кожата на Арчи, още преди той да се роди. 

Принц Филип почина на 99 години (ВИДЕО+СНИМКИ)

Кралица Елизабет и принц Филип празнуват 73 години брак (ГАЛЕРИЯ)

МЕЖДУ ХОЛИВУД И КРАЛСКИЯ ДВОР: Звездите и херцогините с еднакви тоалети (ГАЛЕРИЯ)

Източник: БТА