Коментар на Татяна Буруджиева, Антоний Гълъбов и Мира Радева

Политолозите Татяна Буруджиева, Антоний Гълъбов и Мира Радева коментираха в ефира на "Здравей, България" политическата обстановка у нас. 

На въпрос трябва ли прокуратурата да подхване случая с бизнесмена Светослав Илчовски политологът Татяна Буруджиева заяви следното: „Има си процедура за това кога прокуратурата започва действие. Призовавам всеки, който има какво да каже, да го направи. От Комисията по ревизия очаквам повече документация", заяви Буруджиева. 

НА ЖИВО: Пореден опит за състав на ЦИК

 

 

„Първо нека започнем с името на тази комисия. Тя е комисия по проверка, а не по ревизия. Това, че г-жа Манолова предпочита да я нарича така е неин проблем. НС не е ревизионен орган. В това отношение много показателен е програмираният провал на това Народно събрание”, каза  Гълъбов. По думите му българските граждани трябва да гласуват, за да бъде спрян един доста мрачен сценарий.

 

 

„Имам чувството, че организирано се върви към продължаващи дълго неразбории. Ясно е, че партиите влязоха в парламента, за да се противопоставят едни на други. Избрахме народни представители, които не искат да са такива. Като гледам инатлъка, с който всеки се опитва да надцака други, се опасявам, че политическата криза ще бъде по-дълга, отколкото сме си представяли", каза Мира Радева. 

 

 

Повече гледайте във видеото.