Приятелката на тенис звездата ни наблюдава тренировката му заедно с майка му

„Нормално е да се върна преди 30-ия рожден ден. Исках тук да си празнувам, да се видя с родителите си, да се насладя на момента, да покажа на приятелката ми, на агента ми, които също са тук с мен, откъде съм”. Това заяви в Хасково тенис звездата Григор Димитров.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Утре той навършва 30 години, а снощи стана ясно, че се е прибрал у нас.

На кортовете в Хасково Григор демонстрира добра форма в тренировка с баща си пред погледите на приятелката си и майка си. Решението за празник в родния град било спонтанно. В Хасково Григор идва заради семейството си, заради пържолите на майка си, но и защото е горд с родния си град.

„Тук съм само от ден, но беше невероятен ден и обожавам всичко. Радвам се, че съм тук, защото знам, че това място е важно за него и съм щастлива да съм тук”, каза Лолита.

Преди дни тенисистът ни участва в турнира от Мастърс сериите в Рим. За съжаление, испанецът Александър Давидович успя да го надвие. 

„Последните няколко седмици бяха много трудни за мен, тренирах много, мачовете не се случиха по начина, по който очаквах. Но това е тенисът. Гледам да се фокусирам за турнирите в Женева и Франция”, каца още Димитров.

 

 

Той коментира и ваксините. „Още не съм се ваксинирал, преценяваме ситуацията. От другата седмица ще има други правила в АТП, трябва да изчакаме”, каза тенисистът.

 

 

Репортер: Димитър Иванов