Актьорът успя да се пребори и с COVID-19

Актьорът Джеф Бриджис сподели на сайта си, че туморът му се е свил, а боледуването от COVID-19 е "в огледалото за задно виждане", съобщи Асошиейтед прес. Туморът от 30 см вече е колкото стъклено топче. Докато е бил на химиотерапия обаче, и той, и съпругата му Сузан Гестън през януари са се заразили с коронавирус. COVID-19 го е поразтърсил, но вече е по-добре и е ваксиниран.

Актьорът Джеф Бриджис е болен от рак

Съпругата на Джеф Бриджис е била пет дni в болница, но той е останал на болнично легло пет седмици и дори се е доближил до "перлените порти" защото имунната му система била срината.

Възстановяването било трудно, до неотдавна му трябвал кислород само за да ходи. Благодарение на отличния медицински екип обаче той успял да заведе дъщеря си Хейли до олтара и дори да танцува с нея на сватбата.

Джеф Бриджес сподели видео от танца, както и трейлър за сериала The Old Man' ("Старецът"), в който участва и на който е изпълнителен продуцент. Актьорът е привърженик на носенето на маски и на социалната дистанция от началото на пандемията.

Източник: БТА