Секси профил и висока класа дизайн

В Монте Карло след година прекъсване заради пандемията се проведе най-голямото изложение на супер яхти в света. Пред избрана публика, отчасти заради цената на билета от 500 евро на ден, бяха представени най-новите и луксозни плавателни съдове.

Пристанището Херкулес, в сърцето на Монте Карло, едва побираше луксозните морски возила на обща стойност над 4 милиарда евро.

След година отсъствие заради COVID-19 едно от най-луксозните събития в Монако се завърна. В по-лимитиран вариант заради пандемията, но все така впечатляващо, най-голямото яхтеното шоу в света показа 80 супер яхти, част от които с премиера пред публика.

Стартира изложението на луксозни яхти в Монако

В Монако един от най-бързите и предпочитани начини за придвиждане е по вода. Така, освен че няма никакъв риск да попаднем в задръстване, можем да се насладим на прекрасни гледки.

Водното такси ни отвежда до най-отдалечения край на пристанището Херкулес, където прилежно подредени ни очакват някои от най-луксозните яхти, участници в шоуто. А ако яхтата не носи име на филм или звезда, то ще бъде на жена. “Татяна” определено не остави публиката безразлична

Секси профил и висока класа дизайн, 80-метровото морско возило може да бъде наето за нескромните 775 000 евро на седмица!

В Монако яхти много, но една е личната на тенис звездата Рафаел Надал. Яхтата на тенис звездата съвсем не е най-внушителното возило, в Монако, но привличаше любопитството заради името на своя притежател.

ЛУКС ЗА МИЛИАРДИ: Най-скъпите яхти в света (ГАЛЕРИЯ)

“Добре дошли на борда на “80 Sunreef Great White”, собственост на Рафаел Надал. Всяка наша яхта е произведена съобразно характера и личните изисквания на клиента. Срещаме се многократно с купувача и семейството му, за да разберем повече за това, от което имат нужда. Така и “Great White” прилича изцяло на своя притежател. Рафаел Надал е много симпатичен е скромен. Желанието му беше да е стабилна, просторна и комфортна лодка като тази”, разяснява Артур Потожански, PR директор на Sunreef Yachts.

Истински телеманиак, особено на тема спорт, яхтата на Рафаел Надал разполага с телевизори във всяко помещение.

“Това е спалнята на собственика. Тя разполага с прибираща се тераса и, разбира се, с телевизор, вдграден в тавана на кабината”, добавя Потожански.

Great White е струвала на притежателя си 6 милиона евро.