По думите му "зелените" сертификати са античовешка и антихуманна политика

"Не искаме България да се превръща в концлагер, с ограничения, каквито са въвеждани срещу евреите по време на Втората световна война. "Зелените" сертификати са античовешка и антихуманна политика. Заповедта е насилствена и противоконституционна. Всяка сутрин се броят трупове, насажда се паника, срещу обществото се извършва атентат на здравия разум". Това заяви кандидат-президентът от ПП "Възраждане" Костадин Костадинов в "Твоят ден".

"Нямам отговор на въпроса как ще гласуваме на 14 ноември предвид новата заповед. Аз няма да се ваксинирам. Който иска, нека го направи. Не одобрявам конспиративните теории, че ваксините увреждат здравето. Но нека от това не произлизат нито права, нито задължения, иначе от утре България ще се превърне в концентрационен лагер", подчерта Костадинов.

Според него коронавирусът е опасна болест, но не бива други заболявания да бъдат пренебрегвани заради нея. По думите му е "мръснишко и гадно" да се приписва коронавирус на пациенти с други болести, за каквито случаи той имал данни.

"Здравната криза е налице заради източването на НЗОК от страна на болниците. Лечебните заведения точат пари, защото им е изгодно всеки да е болен от COVID-19", коментира Костадинов.

Той коментира и актуалната политическа обстановка в страната. Според него гражданите не бива да смятат, че от тях не зависи нищо. А Румен Радев осъществил скрит държавен преврат.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.