През уикенда ще заработят и пунктове на някои метростанции

От днес ще заработи изнесен пункт за ваксинация на открито в пространството до пилоните на НДК. Пунктът се организира от екип на дирекция „Аварийна помощ и превенция“, съобщават от Столична община. Това се случва по нареждане на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Над 250 души са се ваксинирали в "Св. Анна" в сряда

Създадена е и организация тази събота и неделя, 23 и 24 октомври,  да работят и пунктовете на метрото при станция "НДК" и при връзката между “Орлов мост” и СУ “Кл. Охридски” и др. В делничните дни ваксинация ще продължи да се извършва освен в двете метростанции и в седем ДКЦ-та – 8. ДКЦ, 11. ДКЦ, 12. ДКЦ, 13. ДКЦ, 18. ДКЦ, 20. ДКЦ, 24. ДКЦ. В ДКЦ-та.

ЧАСОВЕ ПРЕДИ ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ: Хаос, напрежение, закани за бойкот и опашки за ваксина (ОБЗОР)

Продължава и инициативата на Столична община за ваксинация на колективи на място. Това се извършва при предварителна заявка от предприятия и фирми. На сайта на Контактния център на Столична община https://call.sofia.bg/ е  публикувано заявление, което управителите на фирмите могат да попълнят, за да заявят, че желаят ваксинационен екип да ги посети на място.

ВСИЧКО ЗА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ COVID-19 ЧЕТЕТЕ ТУК

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.