Мани ще се изправи в елиминационна битка срещу Стоян

С убедителна преднина от началото до края, Приключенците извоюваха втора победа в номинационните битки в „Игри на волята: България“. Тя им донесе спасение и запазване на племето цяло до следващата седмица. Бързото преминаване по трасето, точните хвърляния и силата на Симеон, който влезе в ролята на Херкулес за Приключенците, останаха недостижими за Бойците.

ГАЛЕРИЯ: "Игри на волята: България" - сезон 3 (28 октомври)

Приключенците са спасени след номинационна битка

Воините в червени екипи отново отбелязаха загуба, въпреки достойната игра на Стоян, който успя да удържи 70-килограмов кош, пълен с вражеските торбички. Съотборниците му успяха да напълнят противниковия кош с едва 55 кг, които Симеон държеше.

На племенния съвет Бойците обсъдиха причините за загубата, като за основен виновник посочиха Мани, която от началото е определяна от тях като слабо звено в племето. Тя получи 5 номинационни гласа, които я изпращат на елиминационна битка срещу Стоян в епизодa на „Игри на волята: България“ в петък.

Жълтите изчезват от картата на „Игри на волята: България“

Ще успее ли Стоян да отстрани Мани от играта и да удовлетвори желанието на племето си? Или Мани ще покаже отново, че е непобедима в елиминационните игри? Кого ще избере Мани за аватар и кого ще вземе Стоян със себе си? Кой ще продължи участието си в най-екстремното приключение и кой ще се прибере вкъщи? – разберете тази вечер в новия епизод на „Игри на волята: България“ от 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.