Това научи NOVA

Млада жена е убита в София, научи NOVA. За тежкото престъпление е задържан 28-годишен мъж. Сигналът на телефон 112 е подаден около 14:20 ч. Минути по-късно на място пристига линейка. Спешните медици само са констатирали смъртта на жертвата.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Близо десет минути след подаването на сигнала медиците са били на мястото - до изоставена сграда в района на гара „Разпределителна” в столичния квартал „Христо Смирненски”.

От СДВР съобщават, че е задържан мъж на 28 г., за когото има данни, че е извършил предишни престъпления. В продължение на няколко часа криминалистите на място извършваха оглед. Все още обаче официална причина за убийството няма. По неофициална информация става въпрос за нанесен побой над жената от нейния приятел в състояние на афект.

По случая вече е образувано досъдебно производство под ръководството на Софийската градска прокуратура. Огледите на място продължават.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.