Събитието е спонсорирано от фондацията на британското кралско семейство

10 години след като сключи брак с принц Уилям в Уестминстърското абатство, Кейт Мидълтън се завърна, за да украси за Коледа църквата, която е една от британските забележителности. Тя и съпругът ѝ се готвят да бъдат водещи на специален коледен концерт „ЗАЕДНО НА КОЛЕДА“, който ще се проведе в абатството.

Събитието е спонсорирано от фондацията на британското кралско семейство и цели да даде признание на героите на Великобритания, които саможертвено са помагали на хората около себе си.

Имитатори на Дядо Коледа по цял свят забавляват децата, преобразени в различни роли

„Преживяхме толкова трудни моменти. Бяхме изправени пред толкова предизвикателства. Изгубихме любими хора. Видяхме нашите служители на първа линия под огромен натиск, а също така бяхме емоционално и социално дистанцирани един от друг, но мисля, че през този период разбрахме колко много се нуждаем един от друг и как добротата и любовта наистина могат да ни донесат утеха и облекчение в моменти на бедствие“, заяви херцогинята на Кеймбридж.

Елизабет II с апел към Уилям и Кейт: Спрете да летите с вертолети

Събитието ще включва музикални изпълнения от хора на Уестминстърското абатство и популярни изпълнители. Ще има и текстове, които ще са прочетени от известни обществени личности. Сред тях е и звездата от „Хари Потър“ Том Фелтън.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.