Гледайте най-романтичното риалити от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA

Щури изпитания и много емоции очакват влюбените двойки в новите епизоди на „Един за друг“ тази седмица по NOVA. Вълнуващото приключение продължава за 12 двойки, след като миналата седмица надпреварата напуснаха Валя и Емил. Генералното класиране не претърпя големи размествания и Милка и Желязко продължават да заемат първото място, а последни с голяма разлика в сметката си останаха отново Гергана и Радослав.  

Валя и Емил от „Един за друг“: Ще стискаме палци на всички участници!

Тази седмица старт на индивидуалните предизвикателства ще дадат мъжете. Домакинската работа ще стои в основата на предстоящата игра, която ще изпита тяхното логическо мислене. Мисията на мъжете няма да бъде лесна, защото на пръв поглед елементарното условие спокойно може да се превърне в сериозен „препъни камък“. Кои от господата ще се справят най-сръчно с измиването на куп мръсни чинии и ще успеят ли да познаят кои домашни задължения не тежат на половинките им?

Валя и Емил отпаднаха от надпреварата „Един за друг“

Кои части на характера ще изследват следващите игри и как ще се пренареди седмичната класация? Ще трябва ли някои от дамите да се постараят в индивидуалното предизвикателство, за да върнат семейството си обратно в играта? И колко добра ще се окаже паметта на участниците в изпитанието за двойки? – гледайте новите епизоди на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Не пропускайте новите епизоди в най-романтичното риалити в „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.