Чистотата на помещенията има огромно влияние върху имиджа на бизнеса

Изтривалките са едно често подценявано средство за дезинфекция и поддръжка на хигиена в помещенията. Освен в помощ за чистотата на едно помещение, те могат да бъдат част от неговия интериор и добър имидж. Разбира се, изтривалките изискват поддръжка, която понякога може да отнема много време и усилия. За това може да се възползвате от услугата, която ние от Lindstrom предлагаме- изтривалки под наем.

Изтривалките като средство за дезинфекция

Чистотата на помещенията има огромно влияние върху имиджа на бизнеса. За това трябва да се грижите за нея. Изтривалката е чудесно средство за поддръжка на хигиена и чистота, тъй като успешно спира разнасянето на мърсотията още на входа.

Изтривалките на Lindstrom могат да бъдат напоени с дезинфектант, което прави разнасянето на бактерии невъзможно. По този начин може да дезинфекцирате помещението още на неговия вход.

Допълнително, изтривалките, които Lindstrom предлага предпазват от подхлъзване и натрупване на влага и мърсотия, а гумената изтривалка на Lindstrom успява да предпази и от най-тежките частици . Освен за чистотата на помещението, те се грижат и за безопасността на персонала.

Станции за дезинфекция

Като перфектно допълнение към изтривалките за дезинфекция, които поемат до 3 литра дезинфектант може да се възползвате от хигиенна станция, включваща дезинфектант за ръце, дезинфектант за изтривалка и стойка, която идва с инструкция за сглобяване.

Станцията за дезинфекция гарантира висока хигиена във всяко помещение. Благодарение на нея мръсотия и бактерии няма да се разнасят из помещението, а посетителите ще могат да дезинфекцират ръцете си още на входа, едновременно с което кал и остатъчни течности от обувки няма да се разнасят из помещенията.

Защо изтривалките под наем са в помощ на бизнеса?

Всяка изтривалка изисква поддръжка, ако искате тя да бъде винаги в безупречен и представителен вид. Точно това прави услугата за изтривалки под наем изключително полезна за всеки бизнес. Възползвайки се от нея, Вие и Вашите служители няма да се грижите за вида на изтривалката, тъй като това ще бъде изцяло наша задача.

Хигиената има сериозно влияние върху имиджа на бизнеса, както и върху служителите и клиентите. Мръсен офис не води до добро впечатление, нито пък мотивира служителите да вършат работата си.

С изтривалките под наем на Lindstrom хигиената и чистотата в офиса са гарантирани, особено ако към услугата добавите и хигиенна станция. Това ще предотврати разпространението на бактериите още на входа.

Lindstrom прави дезинфекцията по-лесно от всякога, тъй като Вие просто трябва да стъпите на изтривалката и да използвате стойката с диспенсър. Така нивото на хигиена в помещението в което се намирате ще бъде винаги висока.

Може още сега да помогнете на бизнеса си и да си спестите усилия и време, като едновременно подсигурите висока хигиена в помещението ако се свържете с нас. Може да го направите на +359 2 841 11 10 или на infobg@lindstromgroup.com и ние ще отговорим на всички Ваши въпроси.