Натискът върху депутати от „Има такъв народ” продължава, обясни той

Натискът върху депутати от „Има такъв народ” продължава. Това коментира Тошко Йорданов, който обясни, че в телефона си има снимки на SMS-ите от премиера. 

„В момента имат и нова тактика - звънят на техни приятели, защото някои от колегите спряха да вдигат на Киро. И той започна да ги тормози през други хора. Жалка работа”, посочи той.

„Убеден съм със сигурност, че аз ще гласувам против кабинета. Надявам се останалите депутати да гласуват, както сме се разбрали и заедно сме взели това решение. То не им е наложено. Новопокръстените от друга вяра са най-големите фанатици”, отбеляза той.

Ива Митева, ИТН: Колеги са засипвани със SMS-и през целия уикенд

Ива Митева също уточни, че през целия уикенд нейни колеги „са засипвани със SMS-и. Тя не посочи точен брой, но уточни, че обажданията са били и чрез други хора.

„Имам позвънявания, на които не съм отговорил”, обяви депутатът от ИТН Любомир Каримански в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS. Той уточни, че позвъняването е било директно, и подчерта: „Аз съм прям, няма от какво да се притеснявам, нямам какво да крия.”

 


На въпрос дали гласуванията се спускат в тяхната парламентарна група, Каримански каза, че досега никога не е имал разговор с ръководството на ИТН как точно да гласува.

ВСИЧКО ЗА КРИЗАТА В УПРАВЛЕНИЕТО ЧЕТЕТЕ ТУК

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.