По думите ѝ не може да се каже дали е възможно да се случи наистина предложението на ГЕРБ от пределна цена на горивото от 2,70 лева

Има изключително много дефицити в предложението за отстъпка от 25 стотинки за горива. Това е твърде малка отстъпка и е неправилно разпределена. Най-евтиното гориво може да се зарежда и от по-богати хора. Може да се плаща както с карта, така и в брой. Това коментира за "Твоят ден" депутатът от "Възраждане" Искра Михайлова.

"Доставките на газ са гарантирани частично за август, по-нататък няма яснота. След дипломатическата криза, в която ни постави Петков, риск има и за доставките на горива от Русия. Логично беше създаването на комисия, разследваща доставката на петрол до „Лукойл Нефтохим"-Бургас", сподели тя.

По думите ѝ не може да се каже дали е възможно да се случи наистина предложението на ГЕРБ от пределна цена на горивото от 2,70 лева. "Има доклад на службите по отношение на горивата и на заседание на комисията можем да коментираме какво може да се направи", обясни Михайлова. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.