Всеки, който желае да участва, може да се яви на прослушване в НДК днес от 10.00 ч. до 17.00 ч. и утре от 10.00 ч. до 19.00 ч.

Последното музикално приключение на NOVA е на прага на новия телевизионен сезон. "Звездите в нас" стартира през есента. Организаторите търсят хора с музикални и имитаторски заложби. Ако бъдат избрани, тяхната задача по време на шоуто ще бъде да имитират известен изпълнител. Като професионални фризьори, гримьори и стилисти ще се грижат за тяхната визия.


ГАЛЕРИЯ: КАСТИНГ НА НОВОТО ШОУ ЗА ИМИТАЦИИ "ЗВЕЗДИТЕ В НАС"
 

Мястото, където ще се провеждат кастингите, е в непосредствена близост до билетния център на НДК в София. Участниците ще видят голяма табела с логото на шоуто отпред.

 

„Звездите в нас“: Ела на кастинг за новото шоу на 14 и 15 юли в НДК

„Очакваме да дойдат много хора, защото има голям интерес. Има много записали се до този момент в платформата на NOVA. Но правим кастинга, за да може да се срещнем директно с кандидатите и да отсеем най-доброто. Извикали сме хората, заявили участие чрез видеокаста, за да придобием по-добра представа за качествата на всеки от тях. Разполагаме с три зали, а кастингът винаги протича по един и същи начин. Имаме екип, включващ ръководен кадър от шоуто, музикален педагог и други колеги, за да направим правилна преценка. Шоуто е за забавление на цяла България. Хората, които ще дойдат трябва да умеят да пеят добре и да имитират. Защото в това шоу ще трябва да имитират своя любим идол. Не е нужно да имат и  визуална прилика. Екипът е същият, който прави „Като две капки вода“ и ще положим максимални усилия, за да изглеждат участниците добре. Наградата в шоуто е 50 хиляди лева“, разказва Влади Априлов, главен сценарист на шоуто.

 

 

Запиши се на кастинг на nova.bg/zvezditevnas.

 

 

Очаквайте новото шоу за имитации „Звездите в нас“ тази есен по NOVA.