Журналист го определи като кабинет на спокойствието

"Не виждам кой знае какви възможности за кой знае какви резки ходове и за кой знае какви драстични промени. Факт е, че министрите имат доста солидна биография с известен мирис на нафталин”. Така определи служебния кабинет доц. Александър Христов от Центъра за анализи и кризисни ситуации. В ефира на "Твоят ден" на NOVA NEWS той уточни, че под нафталин има предвид свързаността на министрите с политиките, биографиите и различните институции.

За журналиста Владимир Йончев  основното, което бележи кабинетът е: "Че прездиентът Радев се е опитал да го направи най-малко рисков. В него няма кой знае колко ярки имена. Той се е опитал да го направи като кабинет на спокойствието. Общо взето това ще е един летен августовски кабинет на едни летни избори, от които все по-малко хора се интересуват".

Според него страната ни е в патова ситуация, изборите ще преповторят с малка разлика последните резултати и ние ще влезем от криза в криза, като според него ще бъдем въвлечени и в конфликта на запад от нас. 

"Всички сигнали сочат, че разпределнието на силите ще е такова, ккавото е досега. Но да вземем предвид, че е важно как тези сили ще се групитрат", посочи от своя страна Христов за бъдещото НС.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА РАБОТАТА НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ЧЕТЕТЕ ТУК

Всички новини от NOVA NEWS следете на страницата на телевизията във Facebook, както и в канала й във Vbox7.