От своя страна доц. Александър Христов смята, че властта не е успяла да комуникира добре, а това, че го осъзнава, е стъпка напред

Правителството е загубило битките по отношение на комуникацията. Времето беше малко, а очакванията доста големи. Трябва все повече да се обръща внимание на това кой какво казва. Въпрос е на харизма и на простички думи, с които обясняваш какво искаш да кажеш. Това мнение изрази за "Твоят ден" по NOVA NEWS PR експертът Максим Бехар.

По думите му хаотичният начин на влизане във властта и многото кризи за управление вероятно са повлияли на загубените битки. 

Бориславова за снимка с Петков в МС: Не съм го хванала за ръка (ВИДЕО)

От своя страна комуникационният експерт доц. Александър Христов смята, че властта не е успяла да комуникира добре, а това, че го осъзнава, е стъпка напред. "Петков и Бориславова трябва да очакват да се извади компромат срещу тях и да са подготвени. Ако не искат да се говори за лични отношения между тях, трябва да променят позициите на хората", смята той. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.