Най-новият музикален формат стартира от септември по NOVA

От септември по NOVA цели деветдесет участници ще се впуснат в най-новото музикално телевизионно приключение „Звездите в нас“. След тежък кастинг с над 3 000 желаещи да станат част от шоуто, вече са избрани и претендентите, които ще имитират своите идоли и ще влязат в надпреварата съвсем скоро. Участниците ще са разделени в тридесет отбора, а на финала най-успешният имитатор ще си тръгне с награда от 50 000 лева.

Охранители, служители в магазини за дрехи, инфлуенсъри, татуисти, артисти, фризьори, работници в хранително-вкусовата промишленост и професионални певци са само част от професиите на желаещите да излязат на сцената на „Звездите в нас“. Големият интерес към предаването включва хора от цялата страна, както и такива, които живеят извън границите на България, а възрастта на явилите се на кастинга за шоуто е от 18 до над 60 години.

Зрителите на NOVA ще могат да проследят превъплъщенията на всички участници, а звездите, които ще бъдат имитирани от всеки отбор, са изключително интересни и разнородни. Екипът обещава много български звезди, световни знаменитости от музикалния бранш, носители на наградите „Грами“ и „Оскар“. Всяка седмица 5 отбора ще представят 5 звездни образа и ще се изправят в имитаторска битка един срещу друг, но само най-добрите ще продължат към следващия етап на музикалното предизвикателство. За перфектната имитация на всеки участник ще се погрижи и професионален екип от гримьори, стилисти и фризьори.

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV в началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“