Най-новият музикален формат стартира на 11 септември по NOVA

Софи Маринова, ТИТА, Виктор Калев и Добрин Векилов - Дони ще имат тежката задача да оценяват изпълненията на 30-те отбора в най-новия музикален формат в българския телевизионен ефир – “Звездите в нас“. На 11 септември по NOVA звездното жури ще види първите пет отбора, които ще влязат в имитаторска битка един срещу друг, а само най-добрите от тях ще продължат в следващия етап на надпреварата.

„Нямам търпение да започнем! В последните години винаги аз съм имитирала колеги и световни звезди на тази сцена, а сега ще трябва да ги оценявам. Искам да видя образите, да се запозная с тези таланти от цялата страна. Надявам се да се забавлявам много“, разказа Софи Маринова за новото предизвикателство.

Мария Игнатова и Ненчо Балабанов са водещите на „Звездите в нас“

За ролята на жури в „Звездите в нас“ Дони сподели: „От години съм музикален продуцент и жури в различни телевизионни предавания, но за това се вълнувам особено много. За мен форматът е супер интересен, защото на сцената ще излязат хора, които не са професионалисти, но ще дадат всичко от себе си, за да влязат в образа на любимата си звезда. Досега може да са я имитирали вкъщи, но сега ще го направят под светлините на прожекторите и пред цяла България. Обещавам да съм строго, но справедливо жури“.

Пред звездното жури ще се изправят 90 участници, които мечтаят да излязат на голямата сцена в образа на идола си. В отбори по трима, те ще имитират своята любима звезда с една обща песен. Единствено гласовете на журито ще определят кои отбори ще продължат в голямата надпревара и кои ще отпаднат още след първото си излизане на сцената. В края на шоуто с голямата награда от 50 000 лева ще си тръгне само един претендент.   

Деветдесет участници стават част от „Звездите в нас“

Продуцент на „Звездите в нас“ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите британски музикални формати – “Starstruck”. Първият сезон на шоуто стартира по ITV началото на тази година. След успеха му, предстои премиера на предаването и в още няколко държави по цял свят.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.