Говори Негзия, ирански модел

„Аз съм момиче, което не може повече да се върне в родината си. Момиче, което имаше избор. Да води обикновен живот или да се бори за това, за което мечтае. И избрах втората възможност. Започнах да градя това, в което винаги съм вярвала и искала. Избрах по-трудния път и все още го вървя”, каза Негзия в предаването "На Фокус с Лора Крумова" в ефира на NOVA.

Хвърлиха коктейл „Молотов” срещу посолството на Иран в Атина

Тя допълни, че още от малка мечтите й винаги са били свързани с неща, които са незаконни в нейната родина. „Исках да стана танцьорка. Но, майка ми каза „Не може. Незаконно е”. Модел? И това е незаконно. След това исках да бъда диджей, но пак не беше според правилата”.

„Хората в Иран мислят, че дрехите могат да те направят по-добра или по-лоша жена. Не. Не съм съгласна с това. Показвам голотата си. Хайде, познайте какъв човек съм. Не можете, нали? Винаги съм знаела, че животът ми ще се промени. Толкова силно мечтаех за това, и успях. Избягах, но не всеки има моя късмет”, разказа момичето.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.