Отборите „Веселин Маринов“, „Тина Търнър“ и „Бритни Спиърс“ продължават напред

Тази неделя сцената на „Звездите в нас“ се превърна в истински музикален и актьорски спектакъл. Без да се колебае, журито на формата определи вечерта за най-силната до момента. ТИТА, Софи Маринова,  Дони и Виктор Калев избраха да се възползват от втората си и последна възможност да допуснат не два, а три отбора към следващия етап на състезанието.

ГАЛЕРИЯ: "Звездите в нас" - на 9 октомври 

Отборите на Бруно Марс и Селин Дион продължават напред в „Звездите в нас“

Под прожекторите тази седмица излязоха нови пет отбора, които имитираха идолите си Адел, Бритни Спиърс, Джеймс Хетфилд, Веселин Маринов и Тина Търнър. „Днес ни беше изключително трудно, защото бяхме свидетели на най-силната вечер до този момент. И въпреки че задачата ни беше сложна, решението бе взето абсолютно единодушно“, каза Дони секунди преди да обяви, че фаворити за вечерта са претендентите от отбори „Веселин Маринов“, „Тина Търнър“ и „Бритни Спиърс“.

С впечатляващи певчески възможности, забележителен актьорски талант и страхотно излъчване, участниците от трите отбора, които продължават напред, успяха да изправят публиката и журито на крака. Дороти, Велина и Ева от отбор „Бритни Спиърс“ и Антония, Гергана и Вирджиния от отбор „Тина Търнър“ демонстрираха и завидни танцувални умения, с които още по-добре да разгърнаха образите си. Асен, Теодор и Сонай пък постигнаха невероятното сценично поведение на Веселин Маринов, с което не оставиха никого в залата безразличен и цялата публика пя заедно с тях „Лятна жълта рокля“.

Вечерта бе открита от отбор „Адел“, който развълнува с представянето си. Анджелка, Стелияна и Ирина показаха магията на британската звезда с гласовете и приликата във външния вид. Отбор „Джеймс Хетфилд“ превзе сцената на шоуто с истински метъл. Филип, Теодор и Данчо пресъздадоха атмосферата на истински рок концерт, влизайки в образа на фронтмена на „Металика“.

Журито се възползва от първото изключение да допусне трети отбор до следващия кръг на „Звездите в нас“

Кои ще бъдат следващите пет звезди, които претендентите ще имитират на сцената? Ще съжалява ли журито, че е използвало всичките си възможности да допусне три отбора напред? Кой ще отпадне и кой ще продължи напред? – разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Фото кредит: NOVA/Красена Ангелова

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Звездите в нас“.