За БСП хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората, смята той

След изборите влязох в секция и броях заедно с членовете. Оказа се, че половината от разписките от машината липсваха и бяха под якето на един човек. Това заяви за "Твоят ден" Венко Сабрутев от "Продължаваме промяната".

"Днес в парламента се направи интересно предложение - първа точка за утре да бъде разглеждане на друг законопроект на БСП - вдигане на минималната заплата. Самите БСП обаче гласуваха против това - оказа се, че хартиената бюлетина е по-важна от заплатите на хората. Основният приоритет на БСП не се оказа социалната политика, а бюлетината", посочи той. 

Денков: И истинския Меси да предложим, няма да събере мнозинство

По думите му въпреки това ПП ще покани БСП на разговори по съвместна програмна декларация. "Хартиената бюлетина ще попречи на честния избор. Има видео в интернет, в което депутат от ГЕРБ показва как се фалшифицират избори. Машините ни даваха възможност да имаме много ясно гласуване и преброяване на вота", смята Сабрутев.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.