Според нея трябва да си зададем въпроса защо е тази силна атака срещу БСП

Следват поредните излишни избори. От две години сме в едно непродуктивно дежавю. Желанието за консенсус и разбирателство липсва в цялата политическа атмосфера. Заявките за нови леви партийни проекти са мъртвородени. Това каза за "Твоят ден" Веска Ненчева от БСП.

За четвърти път: БСП върна неизпълнен мандат

По думите ѝ БСП е най-демократичната партия и би позволила на напуснал да се върне, ако поиска. "Нов председател ще изберем когато му свърши мандата. Никоя институция не бива да се меси в живота на БСП, така както ние не го правим. Малко в повече идва критиката от външни лица. Трябва да си зададем въпроса защо е тази силна атака? Говореше се, че ще държим мандата, но ние го върнахме и не го използвахме като презумпция за запазване на нашия лидер. Атаките срещу нас са упорити и устойчиви", посочи тя.

Според нея всички са концентрирани върху случващото се в БСП. "Нашата устойчивост и последователност е основание да се замислим за атаките срещу нас. Това ни нанася щети", сподели Ненчева.

Целия разговор гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.