Открити са и електронна везна, мобилни телефони и нападателна бойна граната

Специализирана полицейска операция за неутрализиране на организирана престъпна група, извършвала престъпления, свързани с разпространение на наркотични вещества в София.

В резултат на предварително прецизно разследване, в момент на покупко-продажба на дрога са задържани  34-годишен мъж, с криминални прояви, и 42-годишен негов клиент, от когото при обиска са иззети около грам марихуана и близо пет грама амфетамин.

В процеса на операцията е извършено претърсване на стопанисваните от 34-годишния жилища, където са намерени общо около 9,5 килограма марихуана, 100 грама кокаин, 1000 таблетки екстази, 1,5 кг амфетамин, електронна везна, мобилни телефони и нападателна бойна граната.

През днешния ден в полицейския арест са отведени още четирима съпричастни в различна степен в дейността на престъпната група – мъже на възраст от 25 до 28 години, всичките известни на органите на реда. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook