Това заяви депутатът от ПП-ДБ

Не сме слуги на никакви посолства – нито на руското, нито на американското, нито на никакви други. Това заяви депутатът от ПП-ДБ Искрен Митев по повод записите от заседание на Националния съвет на „Продължаваме Промяната”, разпространени от Радостин Василев.

По думите му „не е работа на президента да казва дали да се изпълни мандатът, или не”. Според Митев Румен Радев не е обединител на нацията. Коментарът идва, след като държавният глава втвърди тона при връчването на втория проучвателен мандат на ПП-ДБ в понеделник.

Депутатът нарече виновника за изтеклите записи Радостин Василев „остатък от чужда политическа сила” и допълни, че никой от ПП не го е заплашвал, защото това не е начинът, по който партията действа.

„Отношението ми към ГЕРБ не се е променило, но не виждам по-добра алтернатива от това в момента в България”, заяви Искрен Митев като допълни, че колкото и да са различни с партията на Бойко Борисов, те имат и много общи цели.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.