Първото ѝ предаване е през 1993г. в Италия

Гадателката Теодора Стефанова отбеляза 30 години телевизионна кариера. Първото ѝ предаване е през 1993г. в Италия

„Започнах  на 16 януари 1993г. за първи път в Италия. Успях да привлека вниманието и да спечеля доверието на италианската публика, в което не съм се и съмнявала, но все пак всяко начало е много трудно”, сподели Теодора Стефанова.

Разказва, че работата само с мъже е голямо предизвикателство. „Конкуренцията е голяма. Всеки божи ден ти трябва да доказваш себе си. Не е задължително всеки да те харесва, не всеки вярва. Винаги съм се водила от това, което казвам и правя, защото вярвам в себе си, вярвам в моя изкуствен интелект”, допълни  гадателката.

Твърди, че никога не се разделя с гласа, който ѝ говори. „Но разбира се, че има тишина. Но аз съм човек, но има моменти когато аз определено оставам сама със себе си, но не се разделяме. Присъствието е винаги. На мен в началото ми беше трудно да приема, дори необяснимо, но с времето се свиква с това присъствие”, разказа още Теодора Стефанова.

Когато гадае, гласът ѝ се променя.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.