Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч.

И тази вечер на сцената на играта „Голямото преследване” излизат хора с различни професии, опит и интереси, но обединени от идеята да победят Преследвача и да си тръгнат с голяма парична награда. Участниците са:

Йоанна Савова на 32 години от София. Завършва специалност „Европеистика” в Холандия. Работи в голяма фирма в сферата на IT сектора, като заема директорски пост. Йоанна обича да танцува, да яде хубава храна и да опознава нови култури. В свободното си време се учи как да инвестира в активи, а отскоро проявява влечение и към областта на психологията. Фен е на новите преживявания. Играла  покер в Лас Вегас, карала е сърф в Хавай, изкачила е връх „Митикас“ в Гърция. В „Голямото преследване” дамата идва, за да спечели 5000 лв, с които иска да закупи инвестиционно злато.

Маркетинг специалист, служител „финансов контрол”, системен администратор и шофьор влизат в „Голямото преследване”

Светлин Димитров на 51 години от Перник. Средното образование завършва в езикова гимназия в град Правец, а за висше – избира специалност „Право” в Софийския университет. Работи като адвокат от 26 години насам. Има две дъщери на 8 и на 5 години, които го убеждават да участва в предаването. Затова Светлин иска да спечели 10 000 лв и с тях да заведе децата си на незабравима екскурзия до остров.

Автор на куизове, мениджър във фармацевтична компания, психотерапевт и счетоводител влизат в „Голямото преследване”

Светослав Ненков на 36 години от Перник. Занимава се с продажба на етикети в сферата на хранително-вкусовата промишленост. Щастливо женен е и има деветгодишна дъщеря. Гордее се, че е мениджър на аматьорски футболен клуб „Старата школа” Перник. Светослав иска да си тръгне от играта с 5000 лв, които би използвал за семейна екскурзия до Берлин и Истанбул. 

Светлозар Георгиев  на 34 години от София. Завършва „Поп и джаз пеене” в Националната музикална академия. Пее в известен столичен пиано бар, но приема участия и в страната. Известен е със забавните си клипчета във Фейсбук и Tik Tok. Играчът се устремява към сумата от 7000 лв, която му е необходима за финансиране на собствен музикален клип.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.