Как да гледаме на тях философски?

„Нов Човек” е подкаст за промените и важността, която имат за нас.След първите два сезона, посветени на родителството и предприемачеството,  налице е третият, който ни запознава със съвременната жена във всичките й роли.

„Това е едно начинание, в което аз самата изследвам тези неща, които са ми интересни от живота. Дойде от личен интерес по темата за промените в живота- защо идват, какво ни носят и как да ги приемем като нещо хубаво , обясни водещата Олга Василковска.

Дали промяната е позитивна или негативна е без значение. Тя идва, за да ни покаже, че живеем.

„Дали в момента това, което се случва ще го приемем като нещо много страшно, а то всъщност ще се окаже съживяващо, всичко е въпрос на гледна точка. Темата е много абстрактна и философска. Всички говорят за трудните моменти. Друго е когато им се посветиш и направиш едно такова изследване с гледните точки на останалите”, разказа още Олга Василковска.

Всичките герои в подкаста обичат промените в живота, отъждествяват се с тях и намират техния смисъл.

„Ако моментът е много труден, не си в състояние да се наслаждаваш и да му благодариш, но в ретроспекция, всеки един човек е благодарен за тези моменти ”, обобщи водещата.

Промяната идва сама, без да я търсим. И си отива в точния момент.

Повече гледайте във видеото.

Новините на NOVA - в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.