Жертвата е открита с прободна рана в областта на шията

Разследват убийство в Гоце Делчев. Спешните екипи са получили съобщение за мъж с прободна рана в областта на шията. Сигналът за престъплението е подаден тази нощ малко след 02.00 ч., съобщиха от полицията. Незабавно е изпратен полицейски патрул и спешен екип. 

Жертвата е открита в района на ул. „Полк. Борис Дрангов”. 39-годишният мъж се е прибирал с тротинетка, като първо е ударен с тухла. В София са задържани мъж и жена, като се изяснява съпричастността им към случая. Убитият е криминално проявен. Осъждан е за разпространение на наркотици. 

Пребит до смърт и заровен: Намериха тялото на издирвания Димитър

Задържаха братя близнаци, заровили тялото на убития в Цалапица Димитър

Убийството става пред къщата на Иванка Михайлова. Посред нощ полицаите я събуждат. Легнала си в 1.15 часа, но не е чувала шумове навън.

Според разследващите жертвата е била причакана. Мъжът опитал да потърси помощ, но 50 метра по-нагоре по улицата е издъхнал.

Задържаните се познавали с жертвата. „Млада, която е живеела тук някъде. Младо момиче с млад мъж, които са имали нещо неприятности. От Асеновград е било момчето, а тя тук от града, от Гоце Делчев. Хванали ги на Софийска гара, мисля. Някъде е трябвало да пътуват, тъкмо да се качат в автобус ли, не разбрах, и там са ги заловили”, разказва Иванка.