Гледайте комедиите "Дърти хлапета" от 13.00 ч. и “Ченгето от Бевърли Хилс 2” от 15.00 ч. тази събота по NOVA

Много смях и екшън, невероятни приключения и неочаквани обрати очакват зрителите с филмите в съботния следобед по NOVA. Старт на кино забавленията поставя американската комедия „Дърти хлапета“, която беше толкова успешна, че доведе до продължение.

Героите във филма ще ни помогнат да осъзнаем, че порастването на възраст не е равнозначно на умствено такова. Това, че си остарял - съвсем не означава, че си помъдрял! Петима най-добри приятели (Адам Сандлър, Крис Рок, Кевин Джеймс, Роб Шнайдър, Дейвид Спейд) се събират след години, да почетат паметта на треньора по баскетбол от тяхното детство, който наскоро е починал. Заедно със съпругите (Мария Бело и Салма Хайек) и децата си, приятелите прекарват заедно уикенда на четвърти Юли в къщата на езерото, където са празнували шампионските си титли. Няма значение, че някогашните момчета сега са уважавани бизнесмени, съпрузи и бащи. След като са отново заедно, нищо не може да спре тези непораснали деца да се забавляват на воля...  като далеч не толкова солидни мъже.

От в 15.00 ч. Еди Мърфи отново ще се превъплъти в един от най-популярните си образи на полицай Аксел Фоли под режисурата на Тони Скот в продължението на хитовата комедия “Ченгето от Бевърли Хилс 2”. се Фоли се завръща там, където не му е мястото. Той минава под прикритие в дивия свят на южна Калифорния, където отприщва своя арсенал от огнева мощ и скорострелни импровизации срещу международна група за контрабанда на оръжие и муниции…

Не пропускайте комедиите "Дърти хлапета" от 13.00 ч. и “Ченгето от Бевърли Хилс 2” от 15.00 ч. тази събота по NOVA