При следващото заседание, насрочено за 14 ноември, те ще бъдат принудително доведени

Софийски районен съд не даде ход на делото срещу Васил Михайлов. Шестима свидетели не се явиха, а само двама от тях представиха уважителни причини. Останалите бяха глобени, предаде репортер на "Фокус".

Никълъс Тодоров и Белослава Йорданова имаха уважителни причини за отсъствието си. Тодоров има здравословен проблем, а Йорданова е мислела, че делото е сутринта и в часа на заседанието нямало кой да се грижи за детето ѝ.

Заради заплахи срещу бившата му приятелка: Съдът поиска постоянен арест за прокурорския син от Перник

Прокурорският син от Перник се изправи пред съда за нанасяне на средни телесни повреди на трима души, леки телесни повреди по хулигански подбуди на двама, хулиганство и закана с убийство към бившата си приятелка.

Васил Михайлов беше представляван от двамата си защитници - Велин Велинов и Любомир Таков. Десислав Борисов, Калоян Ефтов, Мартин Карамфилов и Румен Мирчев не се явиха в съда, макар че са били призовани.

При следващото заседание, насрочено за 14 ноември, те ще бъдат принудително доведени.
Ефтов и Карамфилов ще бъдат глобени с по 500 лв., защото това е второ неявяване за тях, а Борисов и Мирчев ще бъдат наказани с 300 лв. Обвиняемият Васил Михайлов заяви, че ще даде обяснения, след като бъдат изслушани свидетелите.

НОВО ОБВИНЕНИЕ ЗА ПРОКУРОРСКИЯ СИН: Защитата: "То ще падне в съда"

Източник: "Фокус"