Гледайте приключенскиите екшъни “Костенурките нинджа: На светло“ от 12.30 ч. и “Адел и проклятието на пирамидите” от 14.50 ч. тази събота по NOVA

В съботния следобед по NOVA от 12.30 ч. легендарните костенурки воини, превърнали се в любимци на няколко поколения ще влязат в безстрашна битка. В продължението на популярния блокбастър е лентата "Костенурките нинджа: На светло", където екшън героите ще се впуснат в яростно преследване на злодея Шрьодер, който бяга от затвора и се съюзява с лудия учен Бакстър Стокам, съпровождан от глуповатите Бибоп и Рокстеди.

Костенурките нинджа не се колебаят нито за миг и взимат нещата в свои ръце. Заедно новите им приятели те ще се опитат да обезвредят Шрьодер, но се оказва, че пред тях стои много по-страховит враг в лицето на коравосърдечния Кранк. Ще се окаже ли тази битка непосилна за четирите костенурки и приятелите им?

Кино маратонът продължава с лентата на известния френски режисьор Люк Бесон, който среща зрителя с мумии и всевъзможни мистериозни същества в приключенската лента "Адел и проклятието на пирамидите". Филмът е базиран на хитовата поредица комикси за женския еквивалент на Индиана Джоунс, а сюжетът поддържа напрежението до самия край. Историята проследява пътешествието на младата дама Адел Блан-Сек, която заминава за Египет, за да търси лечител за сестра си, изпаднала в кома след инцидент. Едновременно с това професор с парапсихологически способности успява да събуди древен птеродактил, който започва да тероризира цял Париж. Ще успее ли Адел да спаси жителите на града?

Не пропукайте приключенскиите екшъни “Костенурките нинджа: На светло“ от 12.30 ч. и  “Адел и проклятието на пирамидите” от 14.50 ч. тази събота по NOVA