Мария Русчева беше удряна жестоко от мъжа й пред 4-годишното им дете

25-годишната жена от Бургас, която се превърна в поредната жертва на домашно насилие, разказа за жестокия побой, на който е станала жертва. Миналата седмица Мария Русчева била зверски пребита и заплашвана с пистолет от мъжа, с когото живее на семейни начала. Нападението е извършено пред очите на 4-годишното им дете. В момента жената е настанена за лечение в бургаска болница с множество вътрешни и външни травми. Вече е подала жалба в полицията.

„Случи се миналия четвъртък. Бяхме взели окончателно решение, че се разделяме. Събирах си багажа и при изнасянето той пощуря. Започна да ме блъска и удря. Помня, че ме удряше с юмруци в лицето и по тялото. Бях на земята, риташе ме в корема и в гърба. Имам кръв и гной в белия дроб. Малкият се изплаши и започна да плаче и да вика. След това мъжът ми ми опря пистолет и каза, че ще ме гръмне. Изведнъж седна и се успокои. Успях да взема детето и да избягам. Между нас имаше намесена друга жена и не можахме да се разберем - затова взехме решението да се разделим”, разказа в ефира на „Здравей, България” Мария Русчева. По думите ѝ това не е първият път, в който става жертва на насилие.

Пореден случай на домашно насилие: 25-годишна жена е пребита в Бургас

„Предишната седмица ме би, през лятото - също. Имах уважение към него, защото е баща на детето ми. Реших обаче, че това е краят и детето ми не може да вижда такива неща. Наех адвокат. В последните дни получавам заплахи, опитаха се и да разбият дома ми”, допълни тя.

Заподозреният за побоя е с постоянна мярка „задържане под стража”. Тя беше наложена във вторник следобед от състав на Бургаския районен съд.

Повече гледайте във видеото.